simbol i telefonit

ata nuk duan ta dini që telefoni juaj është nën kontrollin e tyre

simbol i dollarit

ata nuk duan që të zgjidhni ju vetë ku të blini muzikë dhe zbatime

simbol i email-it

ata nuk duan të mësoni se kush i kopjon dhe ruan email-et tuaj

simbol dryni

ata nuk duan që të jeni në gjendje ta bëni kompjuterin tuaj të sigurt

simbol dryni

ata nuk duan që ju të
...